Részt vesz

Szövetségünk már az előkészítéstől részt kíván venni a kereskedelmi és kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltató vállalkozások tevékenységét érintő törvények és szabályozók alkotásában.

Az MNKSZ egyeztető fórumot biztosít tagjai számára, hogy megismerje a mikro-, kis-, és középvállalkozások azon problémáit, amelyek megítélésük szerint akadályozzák fejlődésüket, megnehezítik felzárkózásukat és rájuk nézve hátrányosak a piaci versenyben. Mindezek ismeretében szövetségünk, a tagjait érintő valós problémákra fókuszálva végezheti tevékenységét, segítve a hazai vállalkozások sikerességét.

Tagjaink érdekeinek érvényesítése céljából kinyilvánítjuk és hangsúlyozzuk a hazai vállalkozások foglalkoztatáspolitikai jelentőségét, illetve az államháztartás szempontjából különösen fontos adóbefizető funkcióját.

Figyelembe véve az állandóan változó gazdasági környezetet szövetségünk fontos feladatának tekinti, hogy a törvény-, és jogszabályalkotás folyamatában végzett érdekegyeztető tevékenységével javítsa tagjai alkalmazkodóképességét, hozza helyzetbe a hazai vállalkozásokat és segítsen számukra kihasználni a jog adta lehetőségeket.

PARTNEREINK

Exped-IT
GEMOSZ
KSH
E-commerce Hungary
Magyar Termék
eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Online pénztárgép
Retail Zoom