Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Őszintén örülök, hogy Önt is köszönthetem az MNKSZ honlapjának olvasói között. Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam.

Neubauer Katalin vagyok a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára. 16 éven keresztül dolgoztam a kereskedelemben, ebből 6 évet felsővezetői szinten. Az elmúlt években a kereskedelmi szakképzés területén szereztem tapasztalatokat.

Kereskedelmi vezetőként számos alkalommal tapasztaltam, hogy a hazai kiskereskedelmi tevékenységet folytató kis és középvállalkozások kevés sikerrel képesek érvényesíteni érdekeiket. Ezt a tényt igazolja a hazai kereskedelmi szereplők számának és arányának változása.

Szövetségünket az alapítók azzal a szándékkal hozták létre, hogy a jövőben kellő hangsúllyal legyen képviselve a hazai kereskedelmi vállalkozások érdeke. A szövetség már korábban megkezdte tevékenységét, de kitűzött céljainak mind teljesebb megvalósítása érdekében a jövőben egyre aktívabban kívánjuk kinyilvánítani véleményünket tagjaink tevékenységét befolyásoló aktuális témák vonatkozásában.

Főtitkárként szeretnék megtenni mindent annak érdekében, hogy munkámmal hozzájáruljak az MNKSZ sikeres érdekérvényesítő tevékenységéhez, ezáltal a szövetség tagjainak eredményes fejlődéséhez.

Üdvözlettel:

Neubauer Katalin

Főtitkár

PARTNEREINK

Exped-IT
GEMOSZ
KSH
E-commerce Hungary
Magyar Termék
eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Online pénztárgép
Retail Zoom