Európai szintű érdekképviselet

Az MNKSZ 2019-től tagja az Independent Retail Europe brüsszeli székhelyű, független kereskedőket tömörítő Európai érdekképviseleti szervezetnek.

Independent Retail Europe

MNKSZ Facebook

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Őszintén örülök, hogy Önt is köszönthetem az MNKSZ honlapjának olvasói között. Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam.

Neubauer Katalin vagyok a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára. 16 éven keresztül dolgoztam a kereskedelemben, ebből 6 évet felsővezetői szinten. Az elmúlt években a kereskedelmi szakképzés területén szereztem tapasztalatokat.

Kereskedelmi vezetőként számos alkalommal tapasztaltam, hogy a hazai kiskereskedelmi tevékenységet folytató kis és középvállalkozások kevés sikerrel képesek érvényesíteni érdekeiket. Ezt a tényt igazolja a hazai kereskedelmi szereplők számának és arányának változása.

Szövetségünket az alapítók azzal a szándékkal hozták létre, hogy a jövőben kellő hangsúllyal legyen képviselve a hazai kereskedelmi vállalkozások érdeke. A szövetség már korábban megkezdte tevékenységét, de kitűzött céljainak mind teljesebb megvalósítása érdekében a jövőben egyre aktívabban kívánjuk kinyilvánítani véleményünket tagjaink tevékenységét befolyásoló aktuális témák vonatkozásában.

Főtitkárként szeretnék megtenni mindent annak érdekében, hogy munkámmal hozzájáruljak az MNKSZ sikeres érdekérvényesítő tevékenységéhez, ezáltal a szövetség tagjainak eredményes fejlődéséhez.

Üdvözlettel:

Neubauer Katalin

Főtitkár

PARTNEREINK

Exped-IT
GEMOSZ
KSH
E-commerce Hungary
Magyar Termék
eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Online pénztárgép
Retail Zoom