Warning: session_start(): open(/var/www/tmp/cache/Session//sess_fca8gfspas1dkkspv2fn0m5u04, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/include/Session.php on line 15
Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség | Legyen Ön is tagunk

Legyen Ön is tagunk

Legyen Ön is Tagunk, mert szándékunk szerint:

Képviseljük és összehangoljuk a magyar kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások érdekeit.

Érdekérvényesítési tevékenységünkkel segítjük a kereskedelem és a szolgáltatások fejlődését.

A jogalkotás folyamatában érdekegyeztető tevékenységünkkel javítjuk a legális vállalkozások működésének törvényi keretfeltételeit.

Támogatjuk tagjainkat a gyakorlatban felmerülő jogi és jogértelmezési problémák kezelésében.

Hangsúlyozzuk a mikro-, kis-, és közepes vállalkozások nemzetgazdasági szerepét és foglalkoztatáspolitikai jelentőségét.

Aktívan segítjük a gazdálkodók igényeihez igazodó szakképzés fejlesztését, és a szakember utánpótlást.

Javaslatot teszünk és állást foglalunk tagjaink összeegyeztetett érdekének megfelelően a vállalkozások tevékenységét meghatározó és befolyásoló aktuális témákban.

Megragadunk minden alkalmat, hogy felhívjuk a jogalkotók és a döntéshozók figyelmét a kis- és középvállalkozói szektor jelentőségére, GDP-hez való hozzájárulásuk súlyára.

Szövetségünk a médián keresztül objektív módon tájékoztatja a közvéleményt a hazai vállalkozások fontosságáról és értékeiről annak érdekében, hogy a társadalomban betöltött szerepükhöz méltó megítélésben részesüljenek.

Köszönjük, hogy érdeklődik szövetségünk tevékenysége iránt.

Reméljük, a jövőben az Önt is tagjaink között köszönthetjük!

Kérjük, keressen bennönket a Kapcsolat menüpont segítségével.

PARTNEREINK

Exped-IT
GEMOSZ
KSH
E-commerce Hungary
Magyar Termék
eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Online pénztárgép
Retail Zoom

Warning: Unknown: open(/var/www/tmp/cache/Session//sess_fca8gfspas1dkkspv2fn0m5u04, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/tmp/cache/Session/) in Unknown on line 0