Képvisel

Szövetségünk a jövőben hatékony érdekképviseleti tevékenységet kíván létrehozni annak érdekében, hogy javulhassanak a legális vállalkozások törvényi keretfeltételei.

A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások gazdasági tevékenysége és kiszámítható működése jelentős nemzetgazdasági tényező. Figyelemmel kísérve a gazdálkodók működését meghatározó és befolyásoló jogszabályok változását azt tapasztalhatjuk, hogy a hazai vállalkozások érdekei kevés sikerrel érvényesültek az elmúlt időszakban.

A magyar kereskedelmi cégeknek és kereskedelemhez kapcsolódó szolgáltatóknak komoly kihívásokkal kellett szembenéznie az elmúlt 25 évben. A gazdálkodóknak egy folyamatosan változó gazdasági környezetben olyan versenytársakkal kell rivalizálni, akik több évtizedes piacgazdasági tapasztalattal, hatalmas tudásbázissal és tőkeerővel rendelkeznek.

Szövetségünk célja, hogy összehangolja és sikeresen képviselje tagjai érdekeit ebben az egyre élesedő piaci versenyben.

Véleményünk szerint a hazai vállalkozások már bizonyították, hogy képesek fejlődni, előre tekinteni és megújulni. A piaci tendenciák azonban azt mutatják, hogy ennek a szektornak szüksége van egy hatékonyan működő szervezetre, amely képes hosszú távon érdemi segítséget nyújtani a versenyben maradáshoz és a további fejlődéshez. Ezért az MNKSZ fontosnak tartja kormányzati szinten is felhívni a figyelmet a mikro-, kis-, és középvállalkozások nemzetgazdasági szerepére, a GDP-hez és a költségvetéshez való hozzájárulásuk súlyára.

PARTNEREINK

Exped-IT
GEMOSZ
KSH
E-commerce Hungary
Magyar Termék
eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Online pénztárgép
Retail Zoom