Európai szintű érdekképviselet

Az MNKSZ 2019-től tagja az Independent Retail Europe brüsszeli székhelyű, független kereskedőket tömörítő Európai érdekképviseleti szervezetnek.

Independent Retail Europe

MNKSZ Facebook

Javasol

Az MNKSZ feltérképezi tagjai azon problémáit, amelyek összefüggésbe hozhatók a vállalkozások tevékenységét meghatározó és befolyásoló törvényekkel, jogszabályokkal és a gazdasági környezettel. Összehangolva tagjaink érdekeit szövetségünk javaslatot tesz, és véleményt nyilvánít aktuális kérdésekben annak érdekében, hogy a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozások hosszú távon sikeresen, eredményesen üzemelhessenek.

Szövetségünk a jövőben projekteket, javaslatokat terjeszt elő tagjai fejlődése érdekében az érintett döntéshozók képviselői számára és megtesz minden annak érdekében, hogy javaslatai érdemi megbeszélés tárgyát képezzék a döntéshozók szintjén. Az MNKSZ kész és képes érdemben megvitatni, szakmai érvekkel alátámasztani előterjesztéseit, ezáltal megfelelő tárgyaló félként fellépni tagjai érdekeinek képviseletében.

Az MNKSZ a jövőben lehetőséget biztosít tagjai számára, hogy a vállalkozások szakmai fórum keretén belül interaktív módon egyeztethessék aktuális problémáikat, és olyan szakemberektől kaphassanak válaszokat, akik gyakorlati tapasztalataikkal, javaslataikkal érdemben segíthetik felzárkózásukat és fejlődésüket.

PARTNEREINK

Exped-IT
GEMOSZ
KSH
Magyar Termék
eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Online pénztárgép