Új kasszarendszerre állt át a Manna

Az új pénztárgépek alapfunkciói mellett a Manna ABC használja többek közt a lapozó funkciót és az árellenőrzőt, illetve már a másodlagos vevőkijelzőt is tesztelik, amit később valamennyi boltjukban használnának. Ennek segítségével számos új terméket, akciót tudnak bemutatni a vásárlóknak a fizetési szakaszban.

„Sikeres együttműködésről számolhatunk be, hiszen minden üzletünk modern és hatékony értékesítési rendszert használ, melyet a Laurel Számítástechnikai Kft. biztosít számunkra. Kényelmi bolttípusba tartozunk, így működésünk elengedhetetlen feltétele egy olyan rendszer, mely stabil és gyors kiszolgálást biztosít a nap 24 órájában. A vásárlókat érintő kiszolgálási feltételek mellett (3D szkenner, beépített mérleg), a megfelelő üzleti döntést segítő modulok (forgalom analitikus elszámolás, időszaki összesítő, szállítói számla likvidáció) több stratégiai, a 21. században nélkülözhetetlen információt biztosítanak számunkra. Az üzleten belüli munkafolyamatok egyszerűsítése nem csupán a dinamikusabb értékesítésben tapasztalható, kihangsúlyoznám az optimalizált rendelési algoritmust, mint új perspektívát (mely az automata rendeléseket biztosítja). Ezekkel a fejlesztésekkel jelentős élőmunka megtakarítást tudunk elérni, üzletenként több mint egy fő munkája automatizálható.” – közölte Papp András Pál - tulajdonos, ügyvezető.

A 100%-ban magyar fejlesztésű Laura kasszarendszer több mint 5000 pénztárgépen működik idehaza, sőt, már a régió más országaiban is használják. A gyorsan integrálható, könnyen tanulható, csúcstechnológiás eszközökkel kiegészített szoftver a legnagyobb kasszaáteresztő képességet biztosítja, ezzel garantálva a hatékony értékesítést. „A mi megoldásaink egyik legfőbb ismérve az egyénre szabhatóság, vagyis, hogy a legspeciálisabb igényeket is képesek vagyunk kielégíteni. Azt hiszem, ez a rugalmasság az egyik kulcsa a Manna ABC-vel való együttműködésünknek is. A szinte semelyik másik üzletlánchoz nem hasonlítható működésük, többek közt a 0-24-es nyitvatartás, miatt a kezdetektől számos egyedi elvárással fordultak hozzánk, mi pedig folyamatosan azoknak megfelelően alakítottuk a rendszert” – mondta el Bessenyei István, a Laurel tulajdonosa.

A Laura kasszák alapfunkciói mellett a Manna ABC használja többek közt a lapozó funkciót és az árellenőrzőt, illetve már a másodlagos vevőkijelzőt is tesztelik, amit később valamennyi boltjukban használnának. Ennek segítségével számos új terméket, akciót tudnak bemutatni a vásárlóknak a fizetési szakaszban. Ezen kívül akadnak külön erre a hálózatra szabott sajátosságok is. Mivel a Manna ABC rendre sok beszállító ajánlatait mérlegelve dönti el, mikor kitől vásárol egy adott terméket, a Laurel kifejlesztett egy olyan programmodult, amely automatizmusokra építve szabályozza, aktuálisan melyik szállítótól optimális a beszerzés. További előnye, hogy könnyen áttekinthető figyelmeztetésekkel jelez a program, ha bizonyos cikkeknél „anomáliát” érzékel. Ilyenkor az Ügyfél élhet a kalkulált adatok „felülbírálási” lehetőségével. A Manna ABC-nél ezen kívül a kereskedelmi riasztások funkció is élesítésre került. Ez képes figyelmeztetéseket küldeni a vezetőknek, ha bizonyos cikkeknél hibát, anomáliát észlel, (pl. magas a negatív készlet arány, a selejtezés értékhatár felett történt, stb.), így a döntéshozók a megfelelő óvintézkedésekkel időben megelőzhetik a káreseményeket.

„Fontos megjegyeznem, hogy a fejlesztéseknek csupán egy részén vagyunk túl. További innovációkról folytatunk tárgyalásokat, ezekben is teljes mértékben partnerként tekintünk a Laurel Számítástechnikai Kft. szakember csapatára. Folyamatban lévő projektjeink közül kiemelném a környezetvédelmi szempontból is értelmezhető megoldást, ennek lényege az, hogy rendszerharmonizációval olyan nyugtabizonylatok bevezetését tervezzük, melyek mellé már nem szükséges a banki tranzakció elfogadásáról szóló vásárlói példányok nyomtatása, ezáltal a vásárlók is egy nyugtán megtalálnak minden információt, valamint csökken a papírfelhasználásunk is” – közölte a Manna ABC ügyvezetője.

„Mi is örömmel állunk az újabb kihívások elé, amelyek megoldásával nemcsak bizonyíthatjuk szakértelmünket a kereskedelmi rendszerek terén, hanem egyúttal hozzájárulhatunk a már eddig is figyelemre méltó eredményeket elérő Manna ABC további sikereihez” – tette hozzá a Laurel tulajdonosa.

FORRÁS: LINK

 

PARTNEREINK

Exped-IT
GEMOSZ
KSH
E-commerce Hungary
Magyar Termék
eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Online pénztárgép
Retail Zoom