Óriási változás a munkahelyeken - ezt mindenki megérzi

A gépesítés napjaink egyik központi kérdése. Egyes kutatások szerint 20 éven belül akár a jelenlegi munkahelyek felét automatizálják az EU országaiban.

Tényleg félteni kell munkahelyeinket, vagy ez a változás inkább segítheti a hatékonyságunkat?

A gépesítés napjaink egyik központi kérdése. Egyes kutatások szerint 20 éven belül akár a jelenlegi munkahelyek felét automatizálják az EU országaiban. Tényleg félteni kell munkahelyeinket, vagy ez a változás inkább segítheti a hatékonyságunkat?

Az innovatív rendszer legnagyobb előnye, hogy növeli a termelékenységet és a munkabiztonságot, továbbá részletes, élő betekintést biztosít a menedzserek, gyártásvezetők számára.

A technológiai követelményeknek megfelelő kamerák gyártásában a Basler AG piacvezető megoldásaival több éve élen jár. A kamerák és egyedi szoftveres megoldások értékesítését és egyedi igényekhez igazítását Magyarországon a Dolphio Technologies Kft. gépi látás divíziója valósítja meg.

Világunk egyértelműen a lehető legmagasabb szintű gépesítés irányába tart. Egy valami azonban biztosan elmondható: ha ma még nem is kell aggódnunk munkák elvesztése miatt, abban biztosak lehetünk, hogy a rohamos technológiai fejlődés alaposan megváltoztatja azt, ahogy jelenleg dolgozunk.

FORRÁS: LINK

PARTNEREINK

Exped-IT
GEMOSZ
KSH
E-commerce Hungary
Magyar Termék
eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Online pénztárgép
Retail Zoom