Hírek

2017.03.08

Már idén sem kell dolgozni nagypénteken

Munkaszüneti nappá nyilvánította kedden az Országgyűlés április 14-ét, nagypénteken így már idén sem kell dolgozni. A Fidesz–KDNP kezdeményezésével négynapos munkaszüneti ünneppé vált a húsvét.

 

Részletek

2017.02.19

Ennyi a titok? – Megszólal az Igazi Csíki egyik befektetője

Az Igazi Csíki Sört gyártó cégnek csak 50 százalékban a székely vállalkozó, Lénárd András a tulajdonosa, aki maga beszélt arról, hogy mellette van még egy magyar befektető, akit nem akar megnevezni.

 

Részletek

2017.02.19

Bejegyzett, igazi védjegye a Heinekennek van. Ez a tény.

Az utóbbi napok és hetek egyik legforróbb témája volt az a hír, hogy egy romániai bíróság betiltotta az Igazi Csíki sör gyártását a fent nevezett sör gyártója, illetve a Heineken romániai leányvállalata közötti perben.

 

Részletek

2017.02.19

Márciustól kerül forgalomba az új 2000 és 5000 forintos bankjegy

Március 1-jén kerülnek forgalomba az új 2000 és 5000 forintos bankjegyek, az új pénzek biztonsági elemei korszerűbbek lesznek a korábbinál és megjelenésük is változik – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán az MTI-vel.

 

Részletek

2017.02.19

Magyarországra is a vacakabb termékeket hozzák a multik

Pár napja írtunk arról, hogy a szlovák élelmiszer-biztonsági hatóság vizsgálata megállapította: az élelmiszeripari multik rosszabb minőségű árut visznek a szlovák boltokba, mint amit mondjuk Ausztriában adnak el.

 

Részletek

2017.01.31

A bankkártya-elfogadói piacot vizsgálja a versenyhivatal

Ágazati vizsgálatot indít a bankkártya-elfogadás piacán a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), a piaci folyamatok megismerésére és értékelésére.

 

Részletek

PARTNEREINK

Exped-IT
GEMOSZ
KSH
E-commerce Hungary
Magyar Termék
eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Online pénztárgép
Retail Zoom